HOME 충대포스트 Campus
CAMPUS NEWS2017 Graduation Ceremony
Ji-min Park, CP Reporter | 승인 2018.05.15 12:22|(260호)

On Friday, February 22, 2018, a graduation ceremony was held in Jeong·Sim·Hwa International Cultural Center at 2:00 p.m. Many people including president Oh Deok-seong, faculty members, parents and graduates attended the graduation ceremony. And a total of 4,105 students obtained their degree this day. (2,934 bachelor’s degree, 997 master’s degree, 174 doctor’s degree)

At this graduation ceremony, 17 students including Seo Dong-jun who majored in mathematics department won prizes that were given to people who got good grades. Also, Lee Ju-sik who majored in department of English language and literature got the lifetime achievement award and Kang Seong-jin who majored in department of mathematics education won model prize. Finally, Kim Myeong-jin who majored in department of consumer’s life information and Kim Gwang-ryul graduates received prizes as the representatives.

And president Oh Deok-seong said great words this day. To quote some part of his speech, he said “You guys attended Chungnam University for at least 4 years and 10 years. And it’s time to prepare for challenges and soar into the wide world now. I hope you guys to be great Chungnam University students that make things hum to the scene of life and society.” He also said, “Finally, congratulate on closing a long time of learning and starting a new beginning.”

Graduation is not a finish, but a new start. Congratulations on your graduations and cheer for your future!

Ji-min Park, CP Reporter  pjm1403@cnu.ac.kr