HOME 충대포스트 EDITOR'S DESK
[EDITOR'S DESK] Flapping Our Wings
Kwon Da-sol | 승인 2013.03.08 17:11|(242호)

New Year is here. I am now a 3-year student. Because I am now a junior (3-year student), everyone I meet says,

“Da-sol, you are now in between jobs. Do your best to prepare for employment.”
    As you know, most Korean university students start to prepare for their employment in their early 20s. With the job market becoming tougher every year, university students are being pressured to prepare for many tests and various specifications during a relatively short period of time.
    To maneuver through this difficult time, I want to introduce my mentor, Jonathan Livingston. Have you heard of Jonathan Livingston? He is a sea gull. I’m referring to the main character of the English novel Jonathan Livingston Seagull by Richard Back. Richard Back describes: For most gulls, it is not flying that matters, but eating. For Jonathan Livingston, though, it was not eating that mattered, but flight. More than anything else. Jonathan Livingston loved to fly.
    He eagerly wants to fly in his own way, and feels his freedom in meeting this challenge. As he dreams, he works to make those dreams come true. He teaches us to discover our abilities, where to travel in these quests, how we can make our freedom meaningful, and that there are NO limits to achieving our dreams. To get over from the tendency toward unconditional employment preparation, we should find our own way sincerely more than the past period.
    New Year, New Semester! Here and there, we seagulls are starting to fly. We have short wings, and no certain way. But forgetting the conformity of the flocks, let’s flap our wings like Jonathan Livingston. Many Jonathan Livingston Seagulls will change our society’s unconditional competition. <The Chungdae Post> will support you in meeting your challenges, too. This is the chance. Every passionate first-year student, how about joining <The Chungdae Post>, and becoming a new Jonathan Livingston Seagull?

By Kwon Da-sol, Editor-in-Chief
dasol422@cnu.ac.kr

Kwon Da-sol  dasol422@cnu.ac.kr

Kwon Da-sol의 다른기사 보기